Rimbo IF

Referat: Lohärads IF Blå - Rimbo IF

Derby nr 2 i år mot Rimbo, nu med Blåa laget.

Det var en jämn match.
1-0, 19e min, Ralle slår en frispark från halva plan över deras målvakt i mål. Ett typiskt Ralle mål, vilken känsla.

Vi har många skott på mål, men vi måste bli bättre i våra avslut. Bra att vi skjuter för deras målvakt var osäker.
Efter vårt mål är vi det bättre laget, vi borde haft något mera mål under 1:a halvlek. Kul att se hur Erik, Gustav och Wicander samarbetade många gånger med bra kombinationer och väggspel. Bra fotboll killar.

Inför 2:a halvlek pratade vi om att fortsätta framåt, men inte släppa in något bakåt. Samt att vi måste ha variation på hörnorna, och vara mer heta i boxen.

I 2:a halvlek flyttar Rimbo upp deras duktige #12 Sebban. Rimbo skapar mera i 2:a halvlek och hade mera fart i sina anfall. Men vi står emot bra och det är kul att se hur duktig Claudio är som ytterback, ingen kommer förbi honom. Vi har stundals mycket bra spel, väggspel, spel på 3:e gubbe.

2-0. 60:e min, Robin driver bollen på mitten av deras planhalva och skjuter rakt upp i krysset, vilket mål. En lyckad dag för Robin, för fixade han moppekortet och sedan får han gör ett sådant mål.

Rimbo var det bättre laget under 2:a halvlek, men vi spelades stundals mycket bra. När de hade tryck på slutet så gick vi bort oss för enkelt, vi skall vara glada att vi inte släppte in någon boll.

Vi vann matchen med 2-0, skön seger mot Rimbo.

FORZA LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIF!!!!